У Києві провели понад 50 обшуків у команди “смотрящого” Комарницького, – Лерос

17 июля 2020 г., 21:03:00   1003   0

У Києві провели понад 50 обшуків у команди “смотрящого” Комарницького, – Лерос

Народний депутат фракції “Слуга народу” Гео Лерос заявив про проведення понад 50 обшуків у команди “смотрящого” за Києвом Дениса Комарницького.

 Про це Лерос написав у Facebook.

“Якщо в Києві “смотрящих” від Офісу президента немає, то від кого ж вони? !! Сьогодні відбулося більше 50 обшуків у команди Комарницького, яка розпиляла столичний бюджет на 16 млрд грн, вкрала не сотні, а тисячі гектар київської землі і десятки міських будівель”, – заявив нардеп. Як пише “Еспресо”, Денис Комарницький член команди Леоніда Черновецького. У 2011 році співголова фракції Блоку Черновецького в Київраді Денис Комарницький був затриманий за розбійний напад. 

8 квітня 2011 року, в приміщенні Київської мерії СБУ затримала Дениса Комарницького. У грудні 2012 року Шевченківський райсуд Києва засудив екс-співголову депутатської фракції Блок Леоніда Черновецького в Київраді, депутата Київради Дениса Комарницького до двох років умовно. Суд визнав Комарницького винним в тому, що він разом з двома співучасниками 2 серпня 2005 року в приміщенні бюро технічної інвентаризації в Києві побив адвоката Гранцева, відібравши у нього валізу з $20 тис.

Раніше журналісти bihus.info писали, що ексдепутат Київради і соратник Леоніда Черновецького, а нині так званий “смотрящий” за Києвом Денис Комарницький у 2017 році домовився з менеджеркою міністра-втікача Олександра Клименка щодо виведення з-під арешту і подальшого продажу ряду об’єктів у Конча-Заспі. Про це свідчать документи, що найвірогідніше містилися на комп’ютері юриста Комарницького, копію котрого журналістам передав народний депутат Гео Лерос.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте