Інспектора ювенальної превенції в Одесі запідозрили в зґвалтуванні дівчинки

15 июля 2020 г., 21:57:00   715   0

Інспектора ювенальної превенції в Одесі запідозрили в зґвалтуванні дівчинки

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві, спільно з Одеським управлінням ДВБ Нацполіції повідомили про підозру у зґвалтуванні неповнолітньої інспектору сектору ювенальної превенції Таїровського відділення поліції Київського відділу поліції у м.Одесі. Як передає ІНФОРМАТОР, про це повідомляється на сайті ДБР.

Слідством встановлено, що неповнолітня дівчина познайомилася з підозрюваним наприкінці січня 2020 року, коли до поліції звернулася її матір із заявою про зникнення доньки після чергового конфлікту. Правоохоронці склали  відносно матері адміністративний протокол, а з її донькою провели бесіду.

 

11 лютого підозрюваний, який на той час працював на посаді інспектора сектору ювенальної превенції, змусив неповнолітню поїхати до нього додому, де зґвалтував її, а потім відвіз на місце зупинки громадського транспорту. За кілька днів потерпіла наважилася розповісти про злочин своєму вчителеві, який переконав її звернутися із заявою до правоохоронців. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте