Китайська митниця виявила коронавірус в креветках з Еквадору

10 июля 2020 г., 23:32:00   952   0

Китайська митниця виявила коронавірус в креветках з Еквадору

Влада Китайської народної республіки повідомили, що виявили коронавірус в декількох партіях імпортованих охолоджених креветок. Про це повідомило Bloomberg.

Вірус був виявлений у партіях морепродуктів, поставлених з трьох фабрик в Еквадорі. На їхню продукцію вже накладена заборона. Вірус перебував як на упаковках, так і всередині них.

“Результат тесту не означає, що вірус є заразним, але він вказує на наявність недоліків в правилах безпеки компаній, що постачають харчові продукти”, – сказав Бі Кексін, директор бюро з безпеки імпорту та експорту продуктів харчування в митному департаменті. “Митниця буде і далі посилювати контроль імпортованих продуктів холодного ланцюга”, – запевнив він.

Нагадаємо, минулого місяця в Китаї вказали на те, що імпортований лосось міг бути винуватцем нового спалаху COVID-19 в Пекіні. Після цього супермаркети прибрали цю рибу з полиць. КНР тоді ж почала масове тестування імпорту холодної продуктів в портах і заблокував поставки з 23 м’ясних заводів в Бразилії, Великобританії, США та Німеччини, які повідомляли про інфекції серед робітників.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте