Блогер: Ось і поставлена крапка у "справі Свинарчуків"

09 июля 2020 г., 19:43:00   1010   0


Ніякої "справи Свинарчуків" ніколи не існувало. Відбувалася інформаційна спецоперація, метою якої було усунути проєвропейські реформаторські сили від влади.


Через "журналіста" з родичами у російських спецслужбах зробили гучний вкид прямо перед виборами, і через ЗМІ олігархів-втікачів перевели стрілки на Порошенко. Вуаля! У нас новий президент-наркоман, який здає позиції держави по всім фронтам.


А через півтора року суд зобов'язує Бігуса принести вибачення і в ефірі зачитати спростування всіх звинувачень на адресу родини Гладковських.


Читайте также: Портников: Можливо, Зеленський і Єрмак просто пошилися в дурні. Вкотре


А до того правоохоронні органи вже за нової влади проводять офіційне розслідування і заявляють своє категоричне: доказів немає. Ось і вся історія.


Та це вже нікому не цікаво. Справу зроблено. В нас вже нова влада, і ці мародери крадуть так, що вистачає заліпити рти краденими грошима всім цим "розслідувачам".


Читайте також: Оборонні ігри: чому НАБУ активно взялося за справи Гладковського


Все, що говорили порохоботи виявилось правдою. А всі ці "борцуни за правду" виявились корисними ідіотами Кремля і олігархів. Але реально насправді багато з них це свідомі провокатори, якими ворог інфікував нашу четверту владу і громадянське суспільство і тепер використовує в своїх інтересах.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте