Соратник Медведчука зберігає готівкою майже 20 мільйонів

06 июля 2020 г., 15:16:00   1231   0

Соратник Медведчука зберігає готівкою майже 20 мільйонів

Народний депутат фракції «Опозиційна платформа – За життя» Олександр Пономарьов зберігає готівкою майже 20 мільйонів гривень.

Відповідна інформація відображена в електронній декларації парламентаря за 2019 рік.

Нардеп задекларував готівкою 250 тисяч гривень, 100 тисяч євро і 545 тисяч доларів. У національній валюті за поточним курсом НБУ це більше 18 мільйонів гривень. 

 

Ще 440 тисяч гривень соратник Віктора Медведчука зберігає на банківському рахунку.

Пономарьов є власником чотирьох престижних автомобілів марок Land Rover, Lexus і Mercedes-benz. У декларації парламентар вказав, що загальна вартість автівок – 2,2 мільйони гривень. Не виключено, що ціни на автотранспорт політик занизив.

 

Довідка. Олександр Пономарьов у 2019 році був обраний до Верховної Ради 9 скликання від партії «Опозиційна платформа – За життя» як безпартійний за 78 округом (Запорізька область). Член однойменної фракції. Член Комітету з питань транспорту та інфраструктури.

Народний депутат 8 скликання. Обраний за 78 округом (Запорізька область) як безпартійний самовисуванець. Член депутатської групи «Воля народу». Голова підкомітету з питань автомобільних доріг та дорожнього господарства Комітету Верховної Ради України з питань транспорту.

У 2012 році був обраний народним депутатом 7 скликання як безпартійний самовисуванець за тим же округом. До червня 2014 року був членом фракції «Партії регіонів», потім перейшов до депутатської групи «За мир та стабільність».

У 2010-2012 та 2002-2006 роках був депутатом Запорізької обласної ради, у 2010 році був обраний від Соціалістичної партії України як безпартійний за 41 округом. У 2007 році балотувався до Верховної Ради від Соціалістичної партії України номером 72 у списку як безпартійний.

2006 рік – був обраний членом виконавчого комітету Бердянської міської ради. У 2002 році балотувався до Верховної Ради як безпартійний самовисуванець за 80 округом (Запорізька область).

З 1998 до 2012 року обіймав посаду голови правління ПрАТ «Бердянський райагропостач», у 1995-1997 роках займався приватною підприємницькою діяльністю.

До того працював техніком з поточного ремонту та обслуговування радіообладнання на комунальному підприємстві, контролером автотранспорту та слюсарем механоскладальних робіт на заводі.

Закінчив факультет електронної техніки Запорізького національного технічного університету та Академію управління та інформаційних технологій ЗНТУ за спеціальністю «менеджмент». Кандидат економічних наук, доцент.

Кнопкодав. Фігурант шести антикорупційних розслідувань. Голосував за диктаторські закони 16 січня 2014 року.

Нагадаємо, народний депутат фракції «Опозиційна платформа – За життя» Віталій Борт разом з дружиною Ольгою зберігають готівкою майже 120 мільйонів гривень.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте