Ляшко озвучив головну умову для перемоги України над COVID-19

04 июля 2020 г., 21:03:00   1470   0

Ляшко озвучив головну умову для перемоги України над COVID-19

Україна не зможе перемогти пандемію коронавірусу, якщо громадяни і бізнес не будуть виконувати обмежувальні заходи, що розробив Кабінет міністрів.

Про це заявив головний санітарний лікар України, заступник голови МОЗ Віктор Ляшко в ефірі “Україна 24”, – передає ZIK.

Він зазначив, що не прописування норм призводить до того, що люди їх порушують. 

“Є проблема (порушення режиму карантину, – ред.), яку треба вирішувати. Якщо ми говорили про пом’якшення карантину – на національному рівні ми не брали “з бухти-барахти”. Були дискусії, дискусії з бізнесом, представниками асоціацій, організацій для того, щоб прописувати норми, які реально працюватимуть. Непрописуванння норм призводить до того, що їх порушують, порушення формують негативний імідж і потенційне джерело інфікування”, – сказав він.

На думку Ляшка, зростання числа інфікованих на пряму залежить від пом’якшення карантину та сприйняття людьми адаптивного карантину як скасування всіх обмежень.

“Ми подолаємо всі проблеми, якщо будемо працювати як єдине ціле – уряд, місцеве самоврядування, люди, бізнес. В іншому випадку буде бій в односторонньому порядку, він може привести до поразок, які виразяться в колапсі системи охорони здоров’я, летальних випадках, зростанні випадків захворювання”, – наголосив головний санлікар.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте