Спіймали ще одного шахрая, який обіцяв взяти “до групи Масонів” та продавав посади у Кабміні

03 июля 2020 г., 17:35:00   1439   0

Спіймали ще одного шахрая, який обіцяв взяти “до групи Масонів” та продавав посади у Кабміні

На Волині правоохоронці затримали чоловіка, який “пропонував” працевлаштування в Кабінеті міністрів за 200 тисяч доларів та обіцяв зарахувати людей до закритої “групи Масонів”.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

“Засновник та голова Луцької міської організації однієї із політичних партій налагодив злочинну схему вимагання коштів за нібито допомогу у призначенні на керівні посади у вищих органах державної влади України. Чоловік представлявся від імені британської організації “Групи Ротшильда”, застосовував психологічні маніпуляції та легко входив у довіру до потерпілих. На схемі йому вдалося заробити понад 1,5 млн доларів”, – йдеться у повідомленні. Відзначається, що серед вилученого 3 липня: заява потерпілого про вступ до закритої “групи Масонів”, перстень “печатка Масонів” і, власне, 200 тисяч доларів. Зловмисника затримали в одному із кафе Луцька під час одержання коштів.

Ним виявився житель Луцька, який за 200 тисяч доларів обіцяв сприяти у працевлаштуванні волинянина на посаду у Кабінет міністрів. За цим фактом правоохоронці розпочали розслідування за ч. 4 ст. 190 ККУ. Йдеться про шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах. Вирішується питання щодо затримання зловмисника після оголошення йому підозри.

 

Потім вирішуватиметься питання про обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від 5 до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте