В екс-депутата Мартиненка заявляють про подання апеляції на рішення швейцарського суду

27 июня 2020 г., 23:00:00   1403   0

В екс-депутата Мартиненка заявляють про подання апеляції на рішення швейцарського суду

Рішення швейцарського суду щодо українського екс-депутата Миколи Мартиненка не набуло чинності, і він уже оскаржив його в апеляційному суді.

Про це повідомила прес-служба депутата, — передає Громадське.

«Теза про «28 місяців ув’язнення» була маніпулятивно вкинута близьким до НАБУ «Радіо свобода», насправді 16 місяців з них складає умовний термін. Також не відповідає дійсності інформація про «24 місяці ув’язнення» для Павла Скаленка — насправді це суто умовний термін», — йдеться у повідомленні. 

Мартиненко стверджує, що він не вчиняв злочину, категорично не погоджується з рішенням суду, і воно виходить за будь-які юридичні рамки.

«Через світові карантинні обмеження та закриті кордони я не зміг бути присутнім на засіданні суду першої інстанції та надати свої пояснення. Я не зміг особисто відповісти на питання суду та засвідчити всю безпідставність згадок мого імені в цій справі. Рішення суду є проміжним і не остаточним, воно не набере чинності і я вже оскаржив його до апеляції», — каже Мартиненко.

Він переконує, що не порушував жодних законів і готовий допомогти швейцарському правосуддю розібратись у справі, яка засновується, на його думку, на перекрученій та маніпулятивній інформації.

«Я буду наполягати на тому, щоб особисто свідчити в Апеляційному суді Швейцарії та показати всю безпідставність цієї справи», — додав депутат.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте