Лідер балканського наркокартелю "Кавач" оговтався після замаху та домагається легалізації в Україні

26 июня 2020 г., 23:50:00   1259   0

Лідер балканського наркокартелю "Кавач

37-річний громадянин Чорногорії Радоє Звіцер, що вважається одним із очільників балканського мафіозного клану "Кавач", виписався з київської лікарні, куди потрапив після того, як 26 травня 2020 року в Печерському районі столиці на його життя було скоєно замах.

Про це повідомляють чорногорські ЗМІ та підтверджує поінформоване джерело Dетектив-Info.

"Він оклигав, та одужує вдома. Звіцер покинув медичний стаціонар, це 100%", - зазначив співрозмовник автора цих рядків.

Балканські медійники вказують, що після замаху Звіцер з родиною продовжує мешкати на території одного з найпрестижніших житлових комплексів столиці - "Новопечерські липки". У той же час, охорону чорногорця було суттєво посилено (подейкують, що безпекою достойника нині опікуються представники відомчих українських силових структур).

Журналісти додають, що після виписки з лікарні лідер наркокартеля "Кавач" також розпочав процедуру легалізації на українських теренах.

За однією версією, він подав запит на отримання паспорта з тризубом, приклавши до відповідної заяви документи на особу громадянина Молдови Пітера Радуй Зніце, з якими він мешкав у Києві. Згідно іншої трактовки, мова може йти про прохання про надання балканцю посвідки на постійне проживання або визнання Звіцера біженцем.

Нагадаємо, що за підозрою в організації та здійсненні вбивства очільника клану "Кавач" (що протягом шести останніх років веде по всьому світу війну на обопільне знищення з представниками конкуруючого угруповання наркокартеля "Шкаляри"), невдовзі після замаху на Звіцера було викрито групу осіб. Офіційно було заявлено про затримання чотирьох зловмисників- громадян Республіки Чорногорія Стефана Джукіча та Еміла Тузовіца, а також сербів Мілана Бранковича та Петара Йовановича.

Окрім них у справі також фігурували українці, які буцімто допомагали балканським кілерам прибути до України та супроводжували під час втечі з місця злочину.

З цього приводу згадувалися особи старшого сержанта полку поліції особливого призначення "Київ" Ростіслава Чернобрового, а також одного з народних депутатів 8 скликання. Втім, юридичного оголошення їм підозр та і не відбулося й понині.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте