Вбивство Гандзюк: прокуратура завершила досудове розслідування у справі Мангера і Левіна

25 июня 2020 г., 20:37:00   983   0

Вбивство Гандзюк: прокуратура завершила досудове розслідування у справі Мангера і Левіна

Офіс генерального прокурора завершив досудове розслідування у справі вбивства радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк за підозрою голові херсонської облради Владиславу Мангеру та помічнику депутата обласної ради Олексію Левіну, яке раніше було відновлене через нібито тиск Владислава Мангера на двох свідків у справі.

Про це у коментарі hromadske повідомив прокурор у справі Андрій Синюк.

За його словами, наразі зібрані додаткові матеріали, задля який 11 червня слідство відновлювали, і невдовзі матеріали відкриють стороні захисту.

“Виконано всі необхідні дії та зібрано достатньо доказів для прийняття кінцевого процесуального рішення, а саме — звернення до суду з обвинувальним актом. Об’єм додаткових доказів не є великим, і ми розраховуємо на швидке ознайомлення сторін із матеріалами провадження”, — сказав прокурор Синюк.

Водночас сьогодні, 25 червня, суд мав розглянути продовження терміну тримання під вартою Олексію Левіну (Москаленку), втім, через відсутність адвокатів засідання відклали. 11 червня прокуратура відновила досудове слідство у справі Олексія Левіна (Москаленка) та Владислава Мангера.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте