Бельгія з 1 липня скасовує низку обмежень: відкриваються басейни та кінотеатри

24 июня 2020 г., 22:21:00   1643   0

Бельгія з 1 липня скасовує низку обмежень: відкриваються басейни та кінотеатри

Національна рада безпеки Бельгії погодила четвертий етап пом’якшення карантинних обмежень, запроваджених через коронавірус, який набуде чинності з 1 липня.

Про це заявила прем’єр-міністр Софі Вільмес.

У рамках нових послаблень дозволяється розширити своє коло спілкування до 15 осіб, зараз діє обмеження в 10 осіб. Басейни, фітнес-центри, парки атракціонів, казино зможуть відновити роботу за умови суворого дотримання санітарних норм.

Театрам і кінотеатрам дозволено приймати до 200 осіб в закритих приміщеннях, і до 400 осіб на відкритих майданчиках. На колективні святкування і прийоми можна запрошувати до 50 осіб.

Також спрощується правило відвідування магазинів: тепер їх можна відвідувати в супроводі однієї людини зі свого кола спілкування і без ліміту за часом перебування. Кафе і ресторани, як і було встановлено для попередньої фази, повинні закриватися не пізніше 1 ночі.

Дискотеки і такі масові заходи, як фестивалі, як і раніше залишаються забороненими. Було вирішено питання про те, чи потрібно носити маску в магазинах: носіння маски не буде обов’язковим в усіх місцях, де можливе соціальне дистанціювання.



Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте