Венедіктова поїхала на Донбас оцінити рівень злочинності

24 июня 2020 г., 19:43:00   767   0

Венедіктова поїхала на Донбас оцінити рівень злочинності

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова побувала з робочою поїздкою в Маріуполі і в зоні ООС, де провела нараду з місцевим керівництвом правоохоронних органів і сил ООС.

Про це в середу, 24 червня, повідомив Офіс генерального прокурора.

Під час наради зазначалося, що кількість зареєстрованих злочинів, скоєних в умовах збройного конфлікту, за січень-травень зросла в Донецькій області на 30%, до понад 500.

За його даними, зараз під процесуальним керівництвом прокурорів області розслідуються понад 5000 кримінальних проваджень за більш як 8000 злочинів, скоєних в умовах збройного конфлікту. Разом з тим рівень злочинності в Донецькій області в перерахунку на 10 000 населення нижчий, ніж в цілому по Україні.

Спостерігається, зокрема, зменшення числа злочинів проти основ національної безпеки, на 21% знизилося число злочинів проти громадської безпеки, в тому числі злочинів терористичного характеру і пов’язаних з незаконним обігом зброї.

Раніше Донецький апеляційний суд засудив до п’яти років позбавлення волі двох жителів с. Щурове Лиманського району. Суд встановив, що 11 травня 2014 року голова і заступник голови дільничної виборчої комісії організували проведення незаконного референдуму щодо визначення самостійності “ДНР” в с. Щурове.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте