У середмісті Харкова чоловік зміг зупинити некероване таксі, водієві якого стало зле під час руху

20 июня 2020 г., 22:54:00   747   0

У середмісті Харкова чоловік зміг зупинити некероване таксі, водієві якого стало зле під час руху

В середмісті Харкові таксисту стало зле за кермом. Машина поїхала на червоне світло світлофора у напрямку людного тротуару. Свідок надзвичайної ситуації на ходу зупинив некероване таксі і таким чином запобіг аварії.

“Жигулі” з шашкою таксі їхали по широкій дорозі аж раптом змінили рух, ігноруючи червоний сигнал світлофора. Один із водіїв полишив своє авто та наздогнав “ВАЗ”. Далі відкрив двері і щосили натиснув на гальма. 

Таксі на ходу зупинив 38-річний Сергій Мармаза. Він їхав на роботу. Загальмував перед світлофором і побачив некероване таксі. Пасажирка в ньому благала про допомогу.

“У неї було відкрито вікно. Вона тримала лівою рукою кермо і кричала у вікно: “Допоможіть, йому погано”. Вона була налякана серйозно, тому що не знала, що робити. Вона його стукала, вона його термосила. Я заглянув і побачив, що він висить на кермі і його тягне”, – сказав Сергій Мармаза.

Він кинувся на поміч. Але, каже, зупинити “ВАЗ” вдалося не одразу.

“У нього ноги заплелися на всіх трьох педалях. Я спочатку по ногах його вдарив раз, не вийшло. Потім намагався ручник. Потім я вдарив по його ногах, відразу по обох ногах і витормозіл його”, – додав Сергій.

Натиснути на гальма та заглушити двигун – усе, що потрібно зробити в такій ситуації, каже автоексперт Олександр Трєпєтін.

Відомо, що з таксистом усе добре. Він опритомнів і відмовився від виклику “швидкої”. Спеціалісти ж припускають, що чоловік має проблеми з серцем.

Сам же Сергій трохи ніяковіє, розповідаючи цю історію. Не вважає, що зробив щось надзвичайне. Але радий, що зміг допомогти.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте