«Ми виявили порушення і здійснили перевірку, карантин тут ні до чого», – Петров про ліквідацію ТОВ «Ключові системи»

17 июня 2020 г., 22:42:00   1322   0

«Ми виявили порушення і здійснили перевірку, карантин тут ні до чого», – Петров про ліквідацію ТОВ «Ключові системи»

У Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України заявили, що виявили ряд порушень у роботі ТОВ «Ключові системи».

Про це 17 червня заявив голова служби Валентин Петров під час пресконференції на тему «Блокування діджиталізації України: скандал на ринку цифрових послуг» у пресцентрі «СтопКору».

«Ми надсилали два листи з проханням привести свою діяльність у відповідність до законодавства. Перший підпис обов’язково відбувається за особистої присутності клієнта. На підставі звернення третьої сторони ми не мали альтернативи, окрім як розпочати перевірку. Ми знайшли порушення, які нас зобов’язали скласти відповідний акт. Порушення є, вони зафіксовані та направлені до ЦЗО», – зазначив він.

Петров також наголосив, що товариство припустилося грубого порушення, оформивши перший кваліфікований підпис без особистої присутності клієнта та через електронну форму. Крім того, в підприємства більше як рік тому закінчився атестат КСЗІ.

«Потрібно було хоча б розпочати процес», – наголосив Петров.

Як повідомляв «СтопКор» раніше, Ярослав Васьков, директор ТОВ «Ключові системи», заявив, що Міністерство цифрової трансформації за кілька годин ліквідувало підприємство (ЕДП) ТОВ «Ключові системи», тим самим заблокувавши електронні ключі майже 70 тисяч підприємств і ФОПів – користувачів електронних довірчих послуг.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте