Зеленський змінив посла у Франції

11 июня 2020 г., 23:44:00   779   0

Зеленський змінив посла у Франції

Володимир Зеленський у четвер звільнив з посади посла у Франції Олега Шамшура і призначив на його місце Вадима Омельченка. Відповідні укази розміщені на сайті президента, повідомляє “Європейська правда”.

Вадим Омельченко з 2006 року є президентом Інституту Горшеніна,  аналітичного центру, що спеціалізується на соціологічних дослідженнях. Згідно з його біографією на сайті інституту, Омельченко двічі працював радником спікерів парламенту України, керував групою радників віцепрем’єр-міністра України з економічних реформ, а також обіймав посаду консультанта парламентського комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

Теми, якими він опікувався, в інституті – внутрішня політика, вибори і кампанії, Донбас, політика, ЗМІ, відносини Україна-ЄС. Олег Шамшур був призначений послом у Франції у 2014 році президентом Петром Порошенком.

Раніше Шамшур обурився появою реклами Danone за участю російського актора Михайла Пореченкова. Він заявив в Twitter, що Пореченков в 2014 році стріляв по українським силам на Донбасі і «підтримав анексію Криму». Посол заявив, що великий бізнес повинен бути відповідальним і «не забувати про моральність». Також він повідомляв, що Danone припинила співпрацювати з російським актором Михайлом Пореченковим.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте