У Британії засудили неонацистку-учасницю конкурсу краси “Міс Гітлер”

09 июня 2020 г., 23:50:00   1058   0

У Британії засудили неонацистку-учасницю конкурсу краси “Міс Гітлер”

У Британії, колишня учасниця конкурсу краси “Міс Гітлер” та її колишній партнер були ув’язнені в цілому більш ніж на вісім років за приналежність до забороненої ультраправої групи National Action.

Про це повідомляє Sky News.

Еліс Каттер була засуджена до трьох років, а Марк Джонс – до п’яти з половиною років позбавлення волі у Бірмінгемському королівському суді за приналежність до терористичної організації. 

Присяжним були показані повідомлення, в яких 23-річна Каттер жартувала про газові камери в синагогах, використовувала голову єврея в якості футбольного м’яча і вигукувала: “Гний в пеклі, сука”, після того як почула про вбивство депутатки парламенту Джо Кокс в 2016 році ультраправим Томасом Маїром.

Дівчина брала участь у конкурсі краси “Міс Гітлер” як Міс Бухенвальд.

Вона заперечує, що коли-небудь була членом National Action, незважаючи на те, що була присутня на мітингах групи, де використовувалися плакати з написом “Гітлер мав рацію”.

Її партнер, 25-річний Марк Джонс, колишній член Британської національної партії, був “лідером і стратегом”, який грав помітну і активну роль в діяльності організації.

Ультраправа група була заборонена в грудні 2016 року тодішнім міністром внутрішніх справ Ембер Радд, яка описала її як “расистську, антисемітську та гомофобну”.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте