Зеленський продовжує мислити категоріями шоубізу – блогер

09 июня 2020 г., 22:15:00   1227   0

Зеленський


Зеленський сьогодні заявив, що хотів заразитись коронавірусом: "Щоб людям було легше. Був у нас момент депресії, ми зібралися і я запропонував: давай я захворію, відразу мене ізолюємо на Банковій, я там посплю і проживу це нормально. Ну, щоб люди розуміли, що це страшно: що ти можеш захворіти, що тобі погано, і я через себе це пропущу і покажу: треба бути ізольованим. Ну, щоб вони зрозуміли, щоб не було депресуху, що це чума.


Тому що ми вже забули, як на самому початку був момент дуже страшний, коли люди вважали, що ми всі помремо. І я запропонував. "Не можна", кажуть. Ну занадто. Знаєте, перебір. Так, перебір. І. потім... Єдине, що мене зупинило - це одне. Тому що хтось з наших, я не пам'ятаю, хто, сказав: "Слухай, скажуть, що це якась піар-штука". І тому... От це мене зупинило. Я не хотів, щоб подумали, що я, ну, знаєш, як, типу ... придумав собі таку якусь... Але мене, звичайно, родина не пробачила би. Вони сказали би, що я божевільний. І, в принципі, були би праві".


Читайте також: По данным майского опроса КМИС 61% респондентов не одобряли деятельность Кабмина – Фесенко 


Зеленський продовжує мислити категоріями шоубізу. Бо, скажімо, приклад котрогось шоумена чи телеведучого, котрий "хворіє в прямому ефірі", дійсно для частини телеаудиторії трохи зняв би напругу.


Але коли хворіє, добровільно чи ні, перша особа держави на піку кризи - це значно посилює страхи і непевність громадян. Вони розуміють, що країну несе без керма і вітрил. Їх лишено напризволяще тим, кому довірено голосуванням найбільшу відповідальність.


І політики це розуміють - тому в світі всі політики найвищої ланки береглись від коронавірусу. А ті, хто все ж захворів, передавали справи заступникам і старанно дотримувались самоізоляції, бо держава - це величезна відповідальність. Заява Зеленського демонструє, що він досі не сприймає себе політиком, відповідальним за теперішнє і майбутнє майже 40 мільйонів людей, за їхні життя і смерті.


Читайте також: Зеленський повертає нас у часи Януковича, – політолог


Варто відзначити і абсолютне нерозуміння питання: коронавірус завжди протікає з високою температурою і утрудненим диханням, що дає затьмарену свідомість. "Продовжити працювати як завжди, тільки закрившись в кабінеті" фізично неможливо. Тобто, фактично шостий президент публічно зізнався, що мав серйозний намір відійти від справ на невизначений період під час піку пандемії і паніки, коли принципових рішень очікував МВФ, а на фронті мобілізувались збройні сили ворога. Якщо оцінити це дуже дипломатично: "Це безвідповідально".


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте