Генпрокурор вважає, що Аваков швидко відреагував на події у Кагарлику і Броварах

09 июня 2020 г., 19:48:00   1337   0

Генпрокурор вважає, що Аваков швидко відреагував на події у Кагарлику і Броварах

Генпрокурор Ірина Венедіктова вважає, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков швидко відреагував на ситуацію в Кагарлику і Броварах.

Про це вона сказала в інтерв’ю “Українським Новинам”.

“Що стосується діяльності МВС, то я розумію, що переді мною стоять виклики, в тому числі і по напрямку Нацполіціі: і Кагарлик, і Бровари… маса таких справ… Про Кагарлик питання до міністра – як він відреагував?.. Реакція була швидкою і в законодавчому полі. Те ж саме можу сказати і про Бровари. Тобто, які у мене можуть бути претензії як у генерального прокурора до керівника правоохоронного органу? Тільки через організацію процесу реагування”, – заявила генпрокурор. 

Вона підкреслила, що рівновіддалена від політики.

“Суспільство має оцінити той факт, що я рівновіддалена від політики і Офіс Генерального прокурора нікому не підігрує. Якщо буде потрібна реакція генерального прокурора на дії МВС, вона негайно надійде”, – запевнила Венедіктова.

За її словами, на спільних з Аваковим нарадах вона дозволяє собі в різкій формі піднімати гострі питання.

“Тобто, у мене немає якихось “стопів” або застережень проти когось, але, коли немає причин наговорювати, я ж не буду вигадувати?!”, – підкреслила генпрокурор.

Вона також спростувала, що є людиною Авакова. “Те, що пишуть, що Венедіктова – людина Авакова, це не відповідає взагалі реальності”, – заявила генпрокурор.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте