Стала відома особа прокурора, який за 100 тисяч доларів обіцяв "дах" банкірам

04 июня 2020 г., 20:02:00   1227   0

Стала відома особа прокурора, який за 100 тисяч доларів обіцяв "дах

У четвер, 4 червня 2020 року, слідчі Державного бюро розслідувань за оперативного супроводу Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції та процесуального керівництва прокурорів Офісу генпрокурора під час отримання грошових коштів у розмірі 100 тис. дол. затримали прокурора Київської місцевої прокуратури №6 Святослава Мазурика. Про це повідомляє поінформоване джерело Dетектив-Info.

(Святослав Мазурик)

Інформацію про затримання прокурора на офіційному рівні підтверджують усі силові структури, які були задіяні під час реалізації.

Згідно їх повідомленням, Мазурик вимагав від банкірів гроші в обмін на вирішення ним питання про закриття кримінального провадження за фактом службової недбалості членів правління фінансової установи. А паралельно нібито обіцяв взяти "шефство" над банком, та на рівні столиці убезпечити його керівництво від реєстрації та розслідування будь-яких кримінальних справ. Прокурора було затримано прямо в приміщенні однієї з банківських установ під час отримання грошей.

Наразі дії Святослава Мазурика слідство розглядає крізь призму ймовірного шахрайства (ч.2 ст.15, ч.4 ст.190 КК України).

При цьому, як вказують два не пов’язаних із собою джерела автора цих рядків, близько обіда 4 червня 2020 року правоохоронцями розглядалося питання щодо затримання у "банківській справі" не тільки Мазурика, а і його поплічників. Зокрема, такоє особою на певному етапі слідчі вважали безпосереднього шефа Святослава Володимировича - заступника керівника Київської місцевої прокуратури №6 Володимира Фурмана.

(Володимир Фурман)

Втім, наразі прізвище Фурмана відсутнє в офіційних довідках та звітах про реалізацію та затримання "прокурорських дахувальників".

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте