Народний депутат від «Слуги народу» покинув прямий ефір під час обговорення мовного закону

03 июня 2020 г., 23:38:00   973   0

Першого червня під час прямоефірного суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» сталася словесна перепалка між ведучою Мирославою Барчук та народним депутатом, членом фракції «Слуга народу» Юрієм Камельчуком.

У студії дискутували на тему: «Чи змінювати мовний закон?». Журналіст Роман Скрипін сказав народному депутату, що він другий з фракції, хто не відповідає на запитання, що таке широке обговорення та як воно відбуватиметься.

«В яких людей ви будете питати?», – зазначив Роман Скрипін. Юрій Камельчук відповів на коментар Романа Скрипіна: «Ви не почули основну суть, яку я сказав». «Почули», – сказав Роман Скрипін. «Я сам просто був журналістом і розумію, як вдало можна перебивати і переінакшити слова», – сказав Юрій Камельчук.

Після цього у розмову втрутилася Мирослава Барчук. Вона звернулася до Юрія Камельчука, що він або дотримується регламенту, тобто відповідає не більше хвилини і нікого не перебиває, або вони прощаються. На що народний депутат перепитав, чи ведуча йому погрожує. «Ви не дотримуєтеся регламенту, ви перебиваєте журналістів… Ми не перебиваємо один одного. Кожен має одну хвилину», – сказала Мирослава Барчук.

Народний депутат зазначив, що йому на початку не оголосили правила, за якими гості дискутують у студії Суспільного.

«Те, що зараз ви зробили, це вияв глибокої неповаги. І я, як колишній журналіст, зараз вам кажу, ви робите велику помилку», – зазначив Юрій Камельчук.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте