Вбивство «Сармата»: суд відпустив чотирьох обвинувачених під домашній арешт

29 мая 2020 г., 22:54:00   997   0

Вбивство «Сармата»: суд відпустив чотирьох обвинувачених під домашній арешт

Бердянський міськрайонний суд відпустив під домашній арешт чотирьох фігурантів справи вбивства ветерана АТО Віталія Олешка на позивний «Сармат».

Про це повідомив адвокат потерпілої, дружини «Сармата» Тетяни Олешко Дмитро Бубнов, — передає Громадське.

Відповідне рішення ухвалила колегія суддів Богомолова, Вірченко, Дністрян. За словами адвоката, запобіжний захід з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт змінили обвинуваченим Михайлу Сігіді, Миколі Ломаці, Олександру Обухову, Максиму Влидимиренкову. Захист фігурантів просив для них нічний домашній арешт.

«Я вважаю, що таке рішення суд ухвалив передчасно. Ми та прокурор просили продовжити запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Ми вважаємо і прокурор заявляв про це у своєму клопотанні, що існують усі ризики, які ним були озвучені — це переховування, тиск на розслідування, створення алібі, зустріч з ще невстановленими у даній справі особами, тиск на потерпілих та свідків будь-яким чином, щоб вони змінили свідчення», — сказав адвокат.

Водночас захисник одного з обвинувачених Михайла Сігіди Вадим Кравцов зазначив, що не вважає обґрунтованими ризики, а його підзахисний не визнає своєї провини і планує це доводити у суді. «У нас практично всі свідки обвинувачення допитані, залишилися свідки захисту. Крім того, Михайлу вже обирали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, він же його не порушував. З приводу тікати — я дуже сумніваюсь, оскільки мій підзахисний вважає себе невинним і сторона захисту також. Ми, звісно, будемо доводити це у процесі», — зазначив захисник.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте