У Харкові суддю спіймали на хабарі

27 мая 2020 г., 22:41:00   1167   0

У Харкові суддю спіймали на хабарі

У Харкові суддю викрили на хабарі розміром у 4 тисячі доларів. Про це повідомили у пресслужбі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

“У середу, 27 травня 2020 року, за процесуального керівництва прокурорів САП детективами НАБУ спільно з ГУБКОЗ СБУ викрито суддю одного з районних судів міста Харкова на отриманні 4 тисяч доларів США неправомірної вигоди”, – йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалося, під час розгляду обвинувального акту у кримінальному провадженні суддя запропонував захиснику обвинуваченого надати відповідну суму за винесення ухвали про повернення обвинуваченому вилучених під час досудового розслідування понад 30 тис. доларів. “Після одержання неправомірної вигоди суддя задовольнив клопотання сторони захисту та виніс ухвалу, якою зобов’язав повернути вилучені під час досудового розслідування кошти”, – додали у САП.

Наразі у кримінальному провадженні тривають невідкладні слідчі дії, вирішується питання про повідомлення судді про підозру за попередньою правовою кваліфікацією ч. 3 ст. 368 (Хабарництво) КК України.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте