“Відкачували за лаштунками”: Москаль пояснив, що призвело до погіршення здоров’я в прямому ефірі

27 мая 2020 г., 23:41:00   1468   0

“Відкачували за лаштунками”: Москаль пояснив, що призвело до погіршення здоров’я в прямому ефірі

Колишньому главі Закарпатської ОДА та ексголові Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадію Москалю стало зле під час ефіру на телеканалі Newsone 27 травня через тиск, який через зміну погоди різко впав. Про це він сказав у коментарі журналісту Віталію Глаголі.

Політик пояснив, що він метеозалежний, а останніми днями спостерігається різка і часта зміна погоди. Зазвичай, каже Москаль, він має підвищений тиск, але нині за 7-10 хвилин до кінця ефіру сталося навпаки і тиск впав.

Після інциденту експосадовець перебуває вдома. “Та це у мене тиск різко впав. У мене зазвичай підвищенний тиск, а зараз через перепади температури тиск різко впав. У мене в таких випадках і ноги наче ватні, ходжу, немов п‘яний. Ці дні щось жахливе з погодою робиться. Змінюється тричі на день, а я ж метеозалежний дуже. Зараз усе добре, я вдома”, – прокоментував Геннадій Москаль.

Він також розповів, що у той момент, коли йому за лаштунками надавали допомогу медики, до студії зайшов нардеп Віктор Медведчук: “За лаштунками мене відкачували медики, а в студію якраз заходив Медведчук. То я йому кажу: Віктор Володимирович, ото було б кіно, якби я помер в ефірі вашого каналу”.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте