Підпал будівлі прокуратури на Херсонщині: правоохоронці повідомили про затримання зловмисника

27 мая 2020 г., 23:43:00   1049   0

Підпал будівлі прокуратури на Херсонщині: правоохоронці повідомили про затримання зловмисника

Правоохоронці затримали чоловіка, який, імовірно, підпалив будівлю Каховської міської прокуратури.

Про це повідомляє прес-служба поліції Херсонщини.

“Поліцейські залучили кінолога разом зі службовою собакою для встановлення напрямку руху зловмисника. Встановивши шлях його пересування, оперативники переглянули записи відеонагляду з сусідніх будівель, на яких побачили чоловіка середніх років у червоній куртці з електричним інструментом в руках.

Вже через декілька годин оперативники за силової підтримки роти поліції особливого призначення затримали чоловіка біля одного з місцевих ломбардів, куди він приніс на продаж електроінструмент, за допомогою якого скоював злочин. Також поліцейські порівняли сліди взуття затриманого з тими, що залишились на місці злочину, і вони співпали”, – йдеться у повідомленні.

Зловмисником виявився 27-річний мешканець Каховського району, раніше судимий за майнові злочини та завдання тілесних ушкоджень. Нещодавно суд випустив його з-під варти під заставу, тому він вирішився помститися працівникам місцевої прокуратури. “На місці злочину чоловік намагався просвердлити отвір у склі шуруповертом та залити запальну суміш у приміщення. Після невдалих спроб чоловік залив запальну суміш у дві скляні пляшки, кинув в отвір вікна, в результаті чого і сталась пожежа”, – уточнили в поліції.

За фактом розпочато кримінальне провадження за статтею про умисне знищення або пошкодження майна працівника правоохоронного органу. Зловмисника затримано, йому мають намір оголосити про підозру.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте