Гордон здійснює акт інформаційної диверсії проти держави Україна і є посібником ФСБ РФ, – політолог

18 мая 2020 г., 23:38:00   1566   0

Гордон здійснює акт інформаційної диверсії проти держави Україна і є посібником ФСБ РФ, – політолог

Політолог і співзасновник “Демсокири” Алекс Нойнець заявив, що Гордон здійснює акт інформаційної диверсії проти держави Україна і є посібником ФСБ РФ.

Про це він повідомив у Facebook.

“Якщо відкрити Вікіпедію українською, російською або англійською мовами, то про Дмитра Гордона там буде написано, що він — український журналіст. Якщо відкрити Вікіпедію російською мовою, то про Ігоря Гіркіна буде написано, що це військовий і політичний діяч, публіцист і співробітник органів ФСБ РФ.

Якщо відкрити Вікіпедію українською мовою, то про Ігоря Гіркіна буде написано, що це військовий злочинець. Російський журналіст Дмитро Гордон може брати інтерв’ю у російського публіциста з ФСБ Ігоря Гіркіна.

Український журналіст Дмитро Гордон не може брати інтерв’ю у військового злочинця Ігоря Гіркіна, поки військовий злочинець Ігор Гіркін не перебуває у камері міжнародного трибуналу або камері української в’язниці. Якщо український журналіст Дмитро Гордон бере інтерв’ю у російського військового злочинця — він вводить в українське інформаційне поле військового злочинця з ФСБ РФ, і намагається представити його політичним діячем, публіцистом, статечним членом суспільства.

Таким чином, український журналіст Дмитро Гордон здійснює акт інформаційної диверсії проти держави Україна, виступає в гібридній війні на боці військового злочинця і є посібником ФСБ РФ. Короткий підсумок року правління Зеленського — Ріфмастер сидить у в’язниці, Поклонська і Гіркін сидять на інтерв’ю у Гордона. Український військовий сидить в українській в’язниці. Російські військові злочинці сидять у ефірі в українського журналіста”, – йдеться у повідомленні.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте