“К*рва, маска!”: скандальна Фаріон розійшлася на карантині, вже не стримує себе

11 мая 2020 г., 21:56:00   1657   0

“К*рва, маска!”: скандальна Фаріон розійшлася на карантині, вже не стримує себе

Одіозна українська політикиня, членкиня ВО “Свобода” Ірина Фаріон вирішила на ніч пожартувати зі своїми підписниками на тему карантину, запровадженого в Україні з метою протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19.

Відповідний запис був опублікований на сторінці Фаріон в соціальній мережі Facebook. Темою висловлювання став так званий масковий режим – вимога носіння медичної маски в громадських місцях.

Скріншот Facebook

На гумористичному зображенні можна побачити жабеня Керміта з телевізійних програм “Вулиця Сезам” і “Маппет-шоу”, який їде на велосипеді. Персонаж, перенесений в українські реалії, перевіряє, чи не забув він взяти важливі речі, коли виходив з дому. Хоча жабка й захопила телефон, ключі та гаманець, вона не врахувала важливу карантинну обставину, через що й довелося розвернути свій велосипед зі словами:“К*рва, маска!” Варто додати, що жабеня не згадало, чи взяло з собою документи. Характерно, що Ірина Фаріон взагалі любить жартувати на своїй сторінці на сайті Facebook,  однак часто її гумор є досить специфічним і торкається лише окремих тем. Наприклад, політикиня ніколи не проґавить можливості захистити українську мову гостросоціальною плакатною критикою.

Гумор від Ірини Фаріон, зображення Facebook

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте