Як київські податківці стають мільйонерами: детальна схема та документи

11 мая 2020 г., 15:55:00   802   0

Як київські податківці стають мільйонерами: детальна схема та документи

Як і обіцяли,  перелік ФОПів та підприємств м. Києва, яких протягом січня-листопада 2019року перевіряли (446 перевірок) касовики Києва, а саме: Ярослав Єрема (сьогодні заступник начальника відділу організації проведення фактичних перевірок ГУ ДПС Києва), Константин Гаврилішин, Богдан Стахов, Олександр Волинець.

Практично всі хлопці мають свіжі квартири, земельні ділянки, автомобілі, при том у що їх заробітна плата трохи більше 10тис гривень на місяць. Але коли ви побачите суми нарахувань по актах перевірок, то здивуєтесь: максимальний штраф - 18тис гривень, при тому що значна частина актів, взагалі без штафів.

Середній штраф становить 3тис гривень. Вибачте, але це ресторани, АЗС, готелі, магазини, медцентри, та інтернет-магазини, які обертають сотні мільйонів гривень на рік. Навіщо тоді тримати таке управління в ДПС, якщо у нас такий сумлінний бізнес і немає що перевіряти? Тобто, виходить, що  бізнес у нас прозорий. Всі ми прекрасно розуміємо, що порушення є, але підприємства сплачують готівкою інспекторам «подяку», абонплату. Ці гроші потім несуть начальнику відділу, а той в свою чергу частину передає їх начальнику управління та вище. За ці гроші топ-керівництво ГУ ДПС заправляє машини, обідає в ресторанах, та відпочиває на курортах світу. Безпосередньо ті, хто їх приносять, ризикуючи бути затриманими за хабар,  утримують на них свої родини та досить непогано живуть. Начебто і бізнес і перевіряючи задоволені, але пенсіонери, які живуть на 1,7 тис гривень цього не заслуговують. І бізнес і податкова таким чином їх обкрадають.

Ватажки: Наталія Алексеєнко -начальник управління контролю за розрахунковими операціями; Тімур Коваль  -заступник начальника управління-начальник відділу організації проведення фактичних перевірок управління контролю за розрахунковими операціями.

эксель эксель эксель эксель
эксель эксель эксель эксель
эксель эксель эксель эксель
эксель эксель эксель эксель
Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте