На Львівщині продовжили карантин через збільшення захворюваності на коронавірус

10 мая 2020 г., 23:07:00   1289   0

На Львівщині продовжили карантин через збільшення захворюваності на коронавірус

У зв’язку із збільшенням захворюваності на коронавірус, Львівська обласна комісія ТБ і НС зобов’язує продовжити карантин в області без пом’якшувальних заходів. Про це повідомляє Львівська ОДА.

Сьогодні, 10 травня, у зв’язку із зростанням кількості захворювань на коронавірус в області, відбулось засідання обласної комісії ТЕБ і НС.

За підсумками засідання прийнято рішення зобов‘язати продовження карантину без пом’якшувальних заходів до 15 травня. “Враховуючи збільшення кількості хворих, а також летальні випадки від коронавірусу в області, комісія зобов’язує продовжити карантин до 15 травня.

Відтак, ті послаблення, які були заплановані з 11 травня, будуть вводитися з 15”, – зазначив заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень. Зазначимо, що за попередню добу з підозрою на коронавірус госпіталізували 13 осіб. Підтверджено методом ПЛР наявність коронавірусу за добу у 54 мешканців Львівщини.

Скеровано на самоізоляцію 158 осіб. Знаходяться в стаціонарах 260 хворих, 22 людини перебувають на лікуванні у відділенні реанімації, 6 на ШВЛ. За увесь час COVID підтверджено у 753 осіб. Заперечено у 2650 людей.

Померло 20 осіб. Одужали від коронавірусної інфекції 152 людини.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте