Повсюдне зростання смертності очевидне й перевищує офіційну коронавірусну статистику

05 мая 2020 г., 19:48:00   1506   0

Повсюдне зростання смертності очевидне й перевищує офіційну коронавірусну статистику

Починає потроху прояснятися, як епідемія COVID-19 впливає на світ. Financial Times порівняли кількість смертей (загальну) за січень-квітень 2020-го та за цей же період із 2015-го по 2019 рік. Зростання смертності очевидне по всіх країнах, де відбувся спалах епідемії.

Дослідники також виявили, що перевищення смертності над звичайним середнім рівнем практично в усіх досліджених країнах вище, ніж офіційні цифри смертності від COVID-19. Дослідники припускають, що є прихована смертність від епідемії коронавірусу, яка не потрапляє в офіційну статистику, тому що людей не тестують або приписують їхню смерть іншим причинам.

У північному італійському регіоні Ломбардії, серці найгіршої спалаху Європи, в офіційній статистиці зафіксовано понад 13000 надмірних смертей для майже 1700 муніципалітетів, про які є дані. Це показник на 155% перевищує середній історичний рівень останніх років і набагато вищий за 4 488 випадків офіційних зареєстрованих смертей від COVID-19 у регіоні.

Регіон, що оточує італійське місто Бергамо, зафіксував найгірше зростання на міжнародному рівні з 464% зростанням смертності над нормальним рівнем, за ним – Нью-Йорк зі збільшенням на 200%, а Мадрид, Іспанія – на 161%.

У столиці Індонезії Джакарті дані про поховання показують збільшення на 1400 порівняно із середньою історією за той самий період – у 15 разів більше офіційної цифри 90 смертельних випадків від COVID-19.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте