Огляд блогосфери від UAINFO. 4 травня 2020

04 мая 2020 г., 21:00:00   954   0


Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 4 травня


Для власних "слуг" Зеленський ніякий не вождь – Портников



Ще недавно президент міг зажадати від парламенту затвердити міністром хоч власного водія – і депутати правлячої партії слухняно погодилися б із будь-якою пропозицією глави держави. Погодилися би без дискусії, без прояву інтересу до запропонованої кандидатури. Якби з'являлися бодай якісь сумніви в адекватності президентських пропозицій, їх сприйняли б як демонстрацію неповаги до "вождя".


Хто винен і що робити, або Річниця зміни влади


Проти Зеленського все частіше і гучніше виступають його колишні соратники та прихильники, і мова йде не тільки про звільнених міністрів чи прокурорів, а й про депутатів, мерів та лідерів думок, які полишають лави прихильників Зе!команди добровільно. При цьому деякі (такі, як очільник Черкас) навіть починають чинити опір Зе!владі.


Снєгирьов: Інформація про чисельність бойовиків ОРДЛО та російських військових, які орудують на Донбасі – це офіційні дані ЗСУ, які не терплять розбіжностей



Якщо порівняти дані, оприлюднені командувачем Об'єднаних сил Володимир Кравченко  і екс-міністром оборони Загороднюком, то виходить, що чисельність кадрових російських офіцерів на території тимчасово окупованих районів Луганської та Донецької областей скоротилася з 25 тисяч до 2 тисяч. Якщо  Загороднюк мав на увазі загальну чисельність 1-го і 2-го армійських корпусів самопроголошених "республік", то тоді, навпаки, їх чисельність у порівнянні з лютим місяцем зросла майже на 10 тисяч осіб. 


Вот как Россия "побеждает" смертность от коронавируса


Так же, как и с информацией по Республике Саха, в открытых источниках, социальных сетях и пабликах появляется все больше фактов, а точнее – пояснений того, каким таким образом, Россия, при колоссальном росте показателей эпидемии, имеет один из самых низких в мире показателей смертности от COVID-19. Этим вопросом я задавался и ранее, но лишь сейчас становится понятным, почему смертность от коронавируса в России менее 1%. 


Військовий дипломат Трампа: чого чекати від генерала Дейтона на чолі посольства США



На попередній роботі, на посаді керівника Центру Маршалла, він суттєво посилив профіль України у роботі цього аналітичного центру, запрошуючи в Німеччину багатьох представників міністерства оборони, інших відомств та народних депутатів (хай навіть дехто з них розглядав поїздку в приємне альпійське містечко Гарміш-Паттеркірхен швидше як політичний туризм, а не бажання поглибити свої знання).


Заява G7: Україна втратить підтримку у разі порушення незалежності НАБУ


«США, Канада, Франція, Німеччина, Італія, Японія і ЄС продовжують підтримувати незалежні антикорупційні установи України та їхню відданість справі боротьби з корупцією на найвищих рівнях. Ми підтримуємо те, чого український народ вимагав під час Революції гідності та продовжує вимагати щодня з того часу», — говориться у заяві.


В Україні дистанційно вручили кінопремію "Золота Дзиґа". ВІДЕО



Лідером за кількістю нагород стали "Мої думки Тихі" – вони отримали чотири статуетки. У фільмів "Вулкан" Романа Бондарчука і "Захар Беркут" Ахтема Сеітаблаєва – по три нагороди.


Энтони Джошуа: Достижения Кличко в боксе – феноменальны



Я хочу достичь того же, что и Кличко в течение десяти лет. Это очень важно. То, что случилось в нашем бою – просто невероятно. Это был эпический поединок, который точно понравился всем, учитывая разговоры о том, что Кличко победит меня в поздних раундах.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте