На Львівщині в одному із сіл спалах коронавірусу: приїхали гості на Великдень

04 мая 2020 г., 20:36:00   1277   0

На Львівщині в одному із сіл спалах коронавірусу: приїхали гості на Великдень

В с. Задвір`я Буського району Львівської області стався спалах коронавірусу через жінку, котра на Великдень приїхала до родичів.

Про це пише lmn.in.ua з посиланням на голову сільради. Відомо, що хвора коронавірусом жінка приїхала у село мікроавтобусом. Практично усі, хто з нею їхав в одному транспорті заразились недугою.

Сільський голова Павло Юрдига зазначив, що лише 3 жителів села госпіталізовано, інші лікуються вдома. «Наймолодшим серед усіх, хто захворів на коронавірус у Задвір’ї, є 13-річний хлопець.

Він – на самоізоляції з рідними. Усі решта – люди працездатного віку. До лікарні потрапило подружжя та ще один чоловік, – каже Павло Юрдига.

– Усі, хто на самоізоляції, почуваються добре – у них немає підвищеної температури та проблем з диханням. Троє людей – з однієї сім’ї. Вони не виходять здому, ми їх забезпечуємо продуктами. Щоранку в телефонному режимі отримуємо список необхідного і підвозимо до воріт. З магазином я домовився, що вони за продукти розрахуються, коли одужають. Усі мешканці у селі чітко дотримуються карантину, ходять у масках – я сам це постійно тримаю на контролі», – сказав він.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте