Коломойський хоче співпрацювати з Портновим щодо звернення до ЄСПЛ

02 мая 2020 г., 23:09:00   1530   0

Коломойський хоче співпрацювати з Портновим щодо звернення до ЄСПЛ

Колишній власник “Приватбанку”, олігарх Ігор Коломойський після ухвалення банківського законопроєкту планує звертатися до Європейського суду з прав людини і співпрацювати у цьому питанні з ексзаступником голови АП часів Януковича, юристом Андрієм Портновим.

Про це вын розповів у коментарі hromadske.

«Коли ухвалять закон (банківський — ред.), тоді вже буду звертатися. Ми обговорювали так, побіжно. Чому до нього? Він має великий досвід з 2014 року, він себе захищав, ще в нього були клієнти в його адвокатському об’єднані і він все виграв», — сказав Коломойський. 

За його словами, ухвалення так званого «антиколомойського закону» на деякий час віддаляє його судову боротьбу за “Приватбанк” в Україні, але відчиняє двері до Європейського суду з прав людини:

«Тобто, мене пограбували, цей закон («антиколомойський» — ред.) закриває мені можливості на певний час судитися в Україні, тобто можливості на відновлення справедливості вичерпані і я можу звертатися до Європейського суду. Портнов, до речі, з цього приводу зробив коментар якось. Напевно я до нього звернусь, щоб він нас обслуговував. І отримаємо вирок Європейського суду, що націоналізація була незаконною, треба все повернути. І що тоді? Україні буде від цього легше? Рано чи пізно буде. А так виходить, що нова влада стала спільниками минулої у цьому питанні», — пояснив олігарх.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте