У Київській області після карантину частково запрацювали ринки: куди можна піти за харчами

02 мая 2020 г., 23:55:00   1280   0

У Київській області після карантину частково запрацювали ринки: куди можна піти за харчами

У Київській області після дозволу Кабміну відновили роботу деякі ринки. Станом на 2 травня, з дотриманням протиепідемічних вимог відновили роботу 13 агропродовольчих ринків.

Про це повідомляється на сайті КМДА.

Уточнюється, що чотири ринки вже працюють у Васильківському районі та по одному в Києво-Святошинському, Броварському, Білоцерківському, Сквирському та Миронівському районах. Також по одному відкрилися у Гостомелі та Бучі, і два у Білій Церкві. 

Загалом в області налічується 74 ринки. Очікується, що решта відновлять роботу найближчим часом за умови суворого дотримання всіх встановлених протиепідемічних вимог. Зокрема, це вимірювання температури тіла у продавців і відвідувачів, а також дистанція між ними у кілька метрів, перебування на території ринку у масках та рукавичках.

“Представники Держпродспоживслужби контролюватимуть дотримання продовольчим ринком протиепідемічних вимог. У разі допущення порушень накладатимуться штрафи”, – запевнив т.в.о. голови Київської ОДА Василь Володін.

Зазначимо, що раніше з’ясувалося, що жоден із агропродовольчих ринків у Києві не готовий забезпечити виконання вимог для відкриття. Співробітники кажуть, що виконати умови уряду дуже складно. Своєю чергою, у КДМА заявили, що ринки відкриватимуть поступово, у разі якщо будуть виконані вимоги.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте