Поранений український військовий одружився у госпіталі

02 мая 2020 г., 19:43:00   1257   0

Поранений український військовий одружився у госпіталі

У Національному військово-медичному клінічному госпіталі у Києві 2 травня одружився поранений український військовий. Для цього там провели виїзну церемонію.

Про це повідомляє АрміяInform.

Ігор та Анна познайомилися кілька років тому неподалік від Водяного на Донеччині, де дівчина мешкала зі своєю родиною, а хлопець виконував завдання з відсічі російської збройної агресії. Згодом він забрав її разом з 8-річним сином до себе на Миколаївщину. 2017 року Ігор знову пішов служити. У 2018 році у них народилася спільна донька. 

Весілля пара планувала вже кілька років, а 15 квітня Ігор мав піти у відпустку та нарешті одружитися, проте їхні плани зруйнували дві ворожі кулі, які потрапили в хлопця під час обстрілу.

Чоловік отримав вкрай важке поранення 10 квітня у зоні бойових дій під Авдіївкою. Його прооперували на місці, а потім евакуювали в Покровськ, звідти до Харкова, і після стабілізації стану здоров’я – у Київ.

Коли Анна дізналася про поранення свого коханого, то відразу приїхала до нього в Харків. Потім три тижні підтримувала його в київському шпиталі. А сьогодні закохані стали чоловіком та дружиною.

Зазначається, що сьогодні Ігор почувається добре і йде на поправку, але попереду у нього ще довга реабілітація після поранення.

Сам наречений каже: «Якщо я, враховуючи отримані 2 кулі, досі живий, значить потрібен ще на цьому світі, а особливо своїй родині! Тому щиро дякую усім хто брав участь у моєму порятунку та допомагає і підтримує мене зараз. Запевняю, що зроблю ще багато корисного! Сьогодні відбулася тільки урочиста церемонія, а справжнє весілля ми обов’язково відгуляємо на Миколаївщині».

    

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте