Справа Вятровича – апофеоз російського реваншу в Україні, – Чорновіл

28 апреля 2020 г., 23:23:00   924   0

Справа Вятровича – апофеоз російського реваншу в Україні, – Чорновіл

Політолог і блогер Тарас Чорновіл заявив, що справа нардепа “ЄС” В’ятровича – апофеоз російського реваншу в Україні.

Про це Тарас Чорновіл написав на своїй сторінці у Facebook.

“Сьогодні Володимира викликали на допит в ГБР за доносом нардепа “Слуги народу” Бужанського. Хтось може сказати, що було ж заяву, а значить правоохоронці повинні були відреагувати.

Ось тільки на вимогу того ж В’ятровича відкрити провадження у статті Державна зрада з приводу Мінського змови за участю Єрмака і Кучми, які підписали злочинний документ про легітимізацію бойовиків і визнання РФ посередником, а не агресором, ГБР відповіло відмовою”, – пише він. Чорновіл відзначає, нікого на допити не викликали, ніяких виробництв і первинних перевірок не проводили.

“Особливо цинічно, що В’ятровича на допит викликав слідчий Амелін, який персонально підписав відмову у відкритті провадження у державній зраді Єрмака і Кучми, і проти якого В’ятрович за це подав позов до суду. Тисячі заяв про скоєння злочину перевіряються в оперативному режимі і на них дається негативна відповідь, а в даному випадку відкрито реальне виробництво при повній відсутності факту і складу злочину і при відвертих політичних і агентурних мотивах заявника”, – додає він. “Не потрібно заспокоюватися тим, що В’ятровича викликали лише в якості свідка.

Оскільки Володимир В’ятрович є свідком у справі про “незаконні дії” Володимира В’ятровича, тобто себе самого і до остаточної перекваліфікації навіть не крок, а всього половина кроку”, – резюмує Чорновіл.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте