Федина заявила, що проти неї і Звіробій розпочали диверсійні дії, щоб застосувати жорсткіші запобіжні заходи

28 апреля 2020 г., 22:22:00   922   0

Федина заявила, що проти неї і Звіробій розпочали диверсійні дії, щоб застосувати жорсткіші запобіжні заходи

Проти ветерана АТО Марусі Звіробій і народного депутата “Європейської Солідарності” Софії Федини розпочали диверсійні дії у суді, щоб застосувати жорсткіші запобіжні заходи.

Про це в ефірі “Прямого” заявила Федина. “Наразі маємо ситуацію, що судовий розгляд є перенесено на завтра, на 10 ранку. Оскільки не було взагалі належного повідомлення про це судове засідання. Цікава деталь, що ті СМСки, які вони нам, як виявилося, направили о 12-й, о 12:18, вони, згідно з їхньою власною системою, до нас не дійшли.

Так само і ми не отримували цих повідомлень. Тому сьогодні я була. Маруся Звіробій навіть не була. Бо, я так розумію, вона навіть не отримала ніякого повідомлення саме про те, що сьогодні буде розгляд цієї справи”, – сказала нардепка. За її словами, повідомлення щодо судових засідань вони отримують у дуже короткий час, за який вони не встигають з’явитись.

“Тут ще цікавий нюанс полягає в тому, що я і Маруся маємо обмеження бути в Києві і Київській області. Мені видається, що тут є частина диверсійного проти нас певного процесу: коли нас повідомляють в такий короткий час, щоб ми точно не мали можливості приїхати. А за бажання судді, за потенційного бажання будь-якого судді “печерного суду”, нам можуть сказати, що ми не з’явилися. І тому, коли буде розглядатися вже наступне потенційне продовження запобіжного заходу, а не тільки продовження термінів досудового слідства, то прокурор чи слідчий будуть вимагати жорсткішого запобіжного заходу, бо ми, бачите, не з’явились”, – розповідає Федина.

“До честі судді, вона наразі перенесла цю справу. Але в контексті того, що вас гість зараз говорив про те, що закривають кордони, то насправді в нашій державі є так багато проблем, які не те, що не вирішуються, а намагаються методом наукового тику щось там тикнути, авось вийде, настільки велика біда в економічному плані, людям скоро не буде що їсти, але надзвичайно важлива справа – це посадити нас з Марусею Звіробій, що ми президенту потерпілому сказали правду”, – зазначила політик.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте