Рівень довіри росіян до Путіна впав до мінімуму за 14 років, – опитування

27 апреля 2020 г., 20:58:00   1087   0

Рівень довіри росіян до Путіна впав до мінімуму за 14 років, – опитування

Рівень довіри росіян до президента Росії Володимира Путіна в березні впав до мінімуму за 14 років.

Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на опитування, яке провела соціологічна організація «Всеросійський центр вивчення громадської думки» (ВЦИОМ), яку вважають наближеною до Кремля.

Про довіру Путіну заявили 28,3% учасників опитування. Зазначається, що такого низького показника не було за всю історію спостережень. У цьому дослідженні ВЦИОМ ставив відкрите питання («Якщо говорити про політиків, кому Ви довіряєте?»). Респонденти повинні були самі назвати ім’я політика без підказки соціологів.

За такою методикою центр вивчав довіру до політиків 13 років. У травні 2019 року, коли рівень довіри до Путіна за нею знизився до історично низьких на той момент 30,5%, ВЦИОМ змінив методику і почав ставити закрите питання – про те, чи довіряє респондент конкретно Володимиру Путіну, чи ні.

Пік довіри Путіну, за опитуванням, проведеним із закритим питанням, спостерігався 26 січня 2020 року – 73,9%. Однак у цьому формулюванні довіра теж знижується, 22 березня рівень впав до найнижчого значення – 67%.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте