Палять фаєри та розмальовують асфальт. Активісти прийшли до помешкання Венедіктової

27 апреля 2020 г., 22:16:00   1561   0

Палять фаєри та розмальовують асфальт. Активісти прийшли до помешкання Венедіктової

Під будинком Генерального прокурора України Ірини Венедіктової проходить акція протесту, організована активістами руху “Хто замовив Катю Гандзюк?”.

Раніше сьогодні протестувальники палили фаєри під Офісом президента України і вимагали зустрічі з ним.

Присутні вважають, що офіс генпрокурора “злив” справу про розслідування вбивства активістки. На їхню думку, замовник злочину Владислав Мангер домовився з прокуратурою на найвищому рівні.

Акція, анонсована активістами, розпочалася о 19:00 на вулиці Банковій. Там активісти вимагали зустрічі з президентом України Володимиром Зеленськким. До них вийшла прессекретар Юлія Мендель, однак її слухати протестувальники відмовилися.

Також активісти вимагають відставки Генерального прокурора України Ірини Венедіктової. Пролунали заклики піти додому до генпрокурора, – повідомляє кореспондент ІНФОРМАТОРа з місця подій.

За інформацією протестувальників, Ірина Венедіктова мешкає у незадекларованій квартирі на вулиці Круглоуніверситетській, 182.

 

Туди і рушила колона активістів.  Під будинком, де за припущенням мешкає генпрокурор, активісти запалили фаєри та вимагають вийти до них Венедіктову.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте