Недорогі та якісні двері – чи можливе таке поєднання?

26 апреля 2020 г., 18:58:00   1406   0

Недорогі та якісні двері – чи можливе таке поєднання?

Асортимент продукції, представленої на сучасному ринку дверей, вражає своїм розмаїттям як у кольоровій гамі та варіантах дизайну, так і у ціновому діапазоні. При цьому у різних виробників схожі зовні моделі подекуди відрізняються за ціною у декілька разів. Чим зумовлена вартість полотен та чи можуть недорогі двері бути якісними? Розглянемо у нашій статті.


Якщо виникла потреба у заміні дверей, ми радимо звертатися до великих мереж, в яких представлений широкий асортимент продукції від економ до преміум-класу. Однією з таких компаній є ТМ Дверний Олімп https://dvernoyolimp.com.ua/mezhkomnatnyie-dveri/, яка офіційно співпрацює з найбільшими та найпопулярнішими фабриками України, Білорусі та Італії. Кваліфіковані співробітники нададуть відповіді на всі питання та допоможуть підібрати максимально вдалий варіант навіть за умов обмеженого бюджету.


Які фактори впливають на вартість полотна:


  • Конструкція. Зазвичай найдешевшими є щитові двері, каркас яких виконаний з деревини та вкритий листами МДФ. В той же час найбюджетніші збірні або фільончасті двері належать до середнього цінового сегменту, оскільки потребують більш складних технологічних процесів під час виробництва.
  • Наповнення. Для надання щитовим дверям додаткової жорсткості та надійності вільний простір у полотні заповнюється сотовим картоном або трубчастим ДСП. У збірних моделях використовують різноманітні комбінації фільонок та скляних вставок.
  • Покриття. Одна з найбільш витратних статей у виготовленні дверей. Від якості покриття напряму залежить рівень зносостійкості та захисту виробу від зовнішніх чинників, таких як волога, перепади температури та ультрафіолетове випромінювання.
  • Дизайн моделі. Лаконічні глухі полотна зазвичай значно доступніші по ціні, ніж двері зі скляними вставками різних кольорів, молдингами чи різьбою. Також на вартість впливає наявність декоративних багетів чи штапиків зі складними профілями.

Як обрати якісні та недорогі двері


  • Обирайте лаконічні глухі полотна, які належать до складської серії - такі моделі виготовляються масово, що забезпечує доступну ціну та непогану якість, досягти якої дозволяє мінімізація змін у налаштуваннях обладнання.
  • Віддавайте перевагу популярним кольорам - ціни на них також часто є більш доступними.
  • Не забувайте про акційні пропозиції - часто під час них можна придбати оригінальні, надійні та якісні двері за доступною ціною.
  • Звертайте увагу на відділи з уціненими товарами - часто буває так, що там представлені полотна, які з тих чи інших причин не підійшли клієнту, або ж розпродуються після заміни виставкових зразків. Зазвичай вони продаються у стані нових, або ж мають незначні пошкодження у вигляді подряпин. Суттєва знижка на такі двері дозволяє навіть з обмеженим бюджетом отримати полотно гарної якості.
  • Якщо двері планується встановлювати у кімнатах зі звичайними умовами , можна розглянути варіанти у ламінатині - це покриття, яке представляє собою паперову основу з малюнком та шар синтетичної смоли для її захисту. Матеріал досить вразливий та недовговічний, але при обережній експлуатації зберігає привабливий вигляд на протязі декількох років.
Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте