Разумков анонсував ще одне позачергове засідання Верховної Ради

26 апреля 2020 г., 20:20:00   1452   0

Разумков анонсував ще одне позачергове засідання Верховної Ради

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що позачергове засідання українського парламенту може відбутися наприкінці наступного тижня.

Про це він повідомив журналістам після покладання квітів біля пам’ятного знаку “Воїнам Чорнобиля” та меморіального кургану “Героям Чорнобиля” в Києві, пише “ТСН”. “

Станом на сьогодні кінцевої інформації, коли відбудеться позачергове засідання Верховної Ради України на наступному тижні, ще немає. У мене є інформація, що депутати будуть звертатися з проханням провести позачергове засідання. Я думаю, що це якщо буде, то буде наприкінці тижня”, – заявив він.

На запитання щодо підтримки фракцією “Слуга народу” призначення на посаду віцепрем’єра з питань реформ колишнього президента Грузії, ексголови Одеської облдержадміністрації Михеїла Саакашвілі, Разумков сказав: “Більш коректно, якщо про це будуть говорити представники фракції. Наскільки мені відомо, є різні бачення нових кадрових призначень до Кабінету міністрів України як у фракції “Слуга народу”, так і в інших фракціях”.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте