На Буковині померлих від COVID-19 братів ховали, сидячи в машинах

22 апреля 2020 г., 23:59:00   754   0

На Буковині померлих від COVID-19 братів ховали, сидячи в машинах

На похороні двох братів 19 і 25 років гості стояли на відстані, біля своїх машин. Про це розповів глава Чудейської ОТГ Анатолій Піцул, передає “Укрінформ” в середу, 22 квітня.

“Поховали братів в один день і в одній могилі. Мамі і старшому синові зараз психологічно дуже важко. Це велика трагедія для сім’ї. Такі молоді хлопці були… На похороні було багато родичів. Всі сиділи в автомобілях в масках. І тільки потім вийшли на прощання, причому не відходячи від своїх авто, стояли здалеку”, – заявив Піцул. За інформацією глави громади, двоє з трьох братів ще в березні повернулися із заробітків з Бельгії. Симптоми почали проявлятися у них після завершення двотижневої самоізоляції.

“Близько трьох тижнів тому, може навіть трохи більше, старший і середній з братів повернулися із заробітків з Бельгії. Два тижні вони перебували в самоізоляції, і ні у кого не було ніяких симптомів. Коли почали проявлятися перші ознаки хвороби, вони звернулися до сімейного лікаря. Відчували себе вони добре, тому певний час лікувалися амбулаторно вдома під наглядом лікаря. А потім середньому з братів стало погано, його швидка забрала в районну лікарню”, – додав Піцул. При цьому першим в сім’ї на коронавірус захворів старший брат, який також лікувався амбулаторно і вже одужав.

“Середній з братів більше тижня лікувався в районній лікарні, його підключали до апарата ШВЛ. А в п’ятницю, перед Великоднем, у лікарню забрали і молодого з братів – Андрія, якому було всього 19 років. Він помер вранці наступного дня після Великодня. Ще через день не стало і його брата Івана. А їхні батько і бабуся зараз у важкому стані переведені в обласну лікарню”, – резюмував Піцул.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте