На Житомирщині повідомили про 4 великі пожежі, ОП каже — невеликі займання

18 апреля 2020 г., 23:34:00   857   0

На Житомирщині повідомили про 4 великі пожежі, ОП каже — невеликі займання

На брифінгу в Житомирській області щодо масштабних пожеж у регіоні заявили про боротьбу з чотирма великими пожежами. Водночас в ОП їх назвали «невеликими осередками займання».

Про це чотири великі пожежі на брифінгу в Житомирській області повідомив голова Державного агентства лісових ресурсів Андрій Заблоцький.

«Більшість загорянь локалізовано, залишились тільки чотири великі пожежі… по цим пожежам працює авіація», — сказав він. 

Заблоцький додав, що ситуація найближчими днями буде контрольована, «сил і засобів достатньо, щоби гасити пожежі і не дати їм розповсюджуватися». За його інформацією, пожежі гасять понад тисяча людей та понад 100 одиниць техніки, включно з військовою.

Під час брифінгу глава Житомирської ОДА Віталій Бунечко заявив про лісові пожежі на території понад 4 тисячі гектарів в Овруцькому районі. За його словами, причини займання встановлюють — це може бути підпали, необережне поводження з вогнем, сильний вітер, що спровокував аварію на електромережі.

Водночас Офіс президента повідомив про нараду глави ОП Андрія Єрмака щодо пожеж на Житомирщині, у якій взяв участь і Бунечко. Офіс глави держави повідомляє, що, за словами глави ОДА, «ведеться робота з локалізації чотирьох невеликих осередків займання».

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте