Зеленський доручив розібратися, чому на Миколаївщині досі не виявлено жодного випадку коронавірусу

10 апреля 2020 г., 19:06:00   1153   0

Зеленський доручив розібратися, чому на Миколаївщині досі не виявлено жодного випадку коронавірусу

Президент Володимир Зеленський 10 квітня доручив негайно розібратися, чому на Миколаївщині досі не виявили жодного випадку коронавірусу.

Напередодні в область з інспекцією їздив головний санлікар Віктор Ляшко і порушень не знайшов.

Доручення Зеленський дав на нараді щодо питань боротьби з коронавірусом, пише Офіс президента, — передає Громадське. На ній Зеленському повідомили, що на Миколаївщині проводиться дуже мала кількість тестувань, а також є питання до якості засобів, за допомогою яких роблять аналізи.

«Ціла область у нас залишається під питанням.Ми не знаємо, скільки людей там можуть бути хворими на COVID-19, а відтак не можемо оцінити ризиків поширення хвороби. Негайно, просто негайно, без затримок необхідно розібратися з цим», — сказав Зеленський. Вранці 9 квітня Ляшко прибув у Миколаїв, щоб розібратися, чому в Миколаївській області досі не зафіксовано жодного випадку коронавірусу. Згодом він повідомив, що не знайшов порушень у проведенні тестів на коронавірус на Миколаївщині під час інспекції. «Напередодні мого візиту до Миколаєва ми провели своєрідну спецоперацію. Відібрали зразки хворої на пневмонію людини і відправили їх на дослідження за межі області. Висновки співпали з тими, які зробили місцеві фахівці – тести негативні», — сказав Ляшко.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте