На Одещині затримали моряка, який порушив режим самоізоляції

09 апреля 2020 г., 23:30:00   1066   0

На Одещині затримали моряка, який порушив режим самоізоляції

В Одеській області затримали старшого помічника капітана, який порушив режим самоізоляції у зв’язку з загрозою коронавірусу.

Як повідомили УНІАН в Південному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, порушника виявили вчора прикордонники Ізмаїльського загону в пункті пропуску «Ізмаїльський морський торговий порт».

Помічник капітана одного із суден 2 квітня повертався з території окупованого Криму на материкову Україну через контрольний пункт «Чаплинка».

Перетинаючи адмінлінію, він підписав добровільну згоду на самоізоляцію. При цьому, перетнув її як звичайний громадянин України, не вказуючи, що є членом екіпажу. Вчора, під час прикордонного контролю судна, яке прямувало з Ізмаїльського порту (Одеська обл.) в румунський порт Чернаводе, на чоловіка спрацювала база даних про недотримання терміну самоізоляції.

Про даний факт прикордонники поінформували співробітників Нацполіціі, які склали протокол про адміністративну відповідальність за ст. 44-3 КУпАП «Порушення правил карантину». Розгляд справи в суді відбудеться після завершенню терміну самоізоляції чоловіка, якого відправили додому.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте