На Київщині чиновники привласнили 150 гектарів землі

28 марта 2020 г., 21:20:00   1687   0

На Київщині чиновники привласнили 150 гектарів землі

Правоохоронці викрили групу посадовців, які незаконно привласнили 150 гектарів державної землі в Київській та Полтавській областях.

Про це повідомляє управління Нацполіції в Київській області в суботу, 28 березня.

Відзначається, що силовики проводять досудове розслідування за фактом шахрайських дій групи чиновників із Березанської міськради, Переяслав-Хмельницької РДА, Студениківскої сільради, Яготинської РДА та міськради, а також Смотриківскої сільської ради Полтавської області. 

“Шахраї використовували свідоцтва про право на спадщину, що нібито видані нотаріусами, які померли кілька років тому, або нотаріусами, які постійно перебувають на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Надалі реєстрували право власності на земельні ділянки сільськогосподарського призначення на осіб, які постійно проживають на території Автономної Республіки Крим та тимчасово окупованих територіях сходу країни”, – йдеться в повідомленні.

Силовики провели обшуки за місцем проживання фігурантів, вилучили різну документацію, печатки нотаріусів, чорнові записи та комп’ютерну техніку.

За результатами проведених експертиз буде визначена остаточна кваліфікація і підготовлені підозри. Ведеться слідство.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте