«Ваш новий генпрокурор починає молотком ламати справу про вбивство моєї доньки!»: батько Гандзюк завернувся до Зеленського

27 марта 2020 г., 23:46:00   1592   0

«Ваш новий генпрокурор починає молотком ламати справу про вбивство моєї доньки!»: батько Гандзюк завернувся до Зеленського

Віктор Гандзюк звинувачує генпрокурора Ірину Венедіктову у брехні про розслідування вбивства його дочки Катерини і стверджує, що Венедіктова за один день зробила на багато місяців недосяжним прогрес у справі.

Про це Віктор Гандзюк написав у Facebook.

“Шок. Володимир Зеленський, те, що новий генпрокурор Венедіктова починає свій шлях на посаді з брехні у справі вбивста моєї доньки, Катерини Гандзюк – це відверта ганьба, про яку я не збираюсь мовчати”, – написав він.

За словами Віктора Гандзюка, він весь день читає “радісні пости адвокатів Мангера” і “брехню генпрокурора” Венедіктової про те, що вона не забирала справи у Трепака. “Чому я маю мовчати, якщо ви мені особисто обіцяли результат, а зараз ваша протеже за один день робить цей результат ще на місяці вперед недосяжним? Чому я маю мовчати, коли прокурор, який перший серйозно взявся за справу та повернув в Україну кримінального авторитета Москала і виписав йому підозру, подав у відставку? Я не буду мовчати. Я не можу мовчати”, — написав Віктор Гандзюк.

Батько вбитої активістки звинуватив президента в байдужості. “Чому ви терпите це знущання? Чому вам сьогодні стало байдуже, що ваш новий генпрокурор починає молотком ламати справу про вбивство моєї доньки?” — написав він. “Просто сором. Неймовірний сором”, — підсумував Віктор Гандзюк.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте