Деякі мої колеги сподівалися, що у мене коронавірус, – Волошин

08 марта 2020 г., 19:31:00   1179   0

Деякі мої колеги сподівалися, що у мене коронавірус, – Волошин

Народний депутат від партії “Опозиційна платформа – За життя” Олег Волошин заявив, що його політичні опоненти влаштували цирк після новини про можливий коронавірус у нього та розповів, що все це призвело до неприємних психологічних наслідків.

Про це нардеп сказав у прямому ефірі телеканалу ZIK.

“Мої “друзі” та політичні опоненти влаштували такий цирк, що я не міг у цій ситуації сидіти і чекати, чи буде у мене кашель або не буде. Я всіх заспокоїв і пішов здав аналізи”, – зазначив політик. За його словами, йому було неприємно чути зловтішання від людей, враховуючи, що деякі з них сподівалися, що у нього справді є коронавірус.

“Мені було неприємно, коли цілий ряд колег висловлював зловтішання і деякі навіть сподівалися, що у мене є коронавірус. Я маю на увазі деяких депутатів з “Голосу” і “Європейської солідарності”. А з іншого боку це викликало занепокоєння в цілого ряду батьків дітей, з якими ходить в один клас мій син. Хоча я абсолютно здорова людина і всі члени моєї сім’ї теж”, – пояснив нардеп. Олег Волошин додав, що у цій ситуації йому б хотілося, щоб журналісти були також “людьми” і замість “шуму” порадили б йому зробити тест на коронавірус.

“У депутата Жана-Люка Райтцера, з яким я бачився у Франції, на момент зустрічі не було ніяких симптомів. Він не кашляв. І звичайно якби в цій ситуації наші колеги, які називають себе журналістами, були б ще й людьми, і дізнавшись новину з французьких ЗМІ, що пан Райтцер захворів і знаючи з мого Фейсбуку, що я з ним зустрічався, то вони могли б порадити мені зробити тест для того, щоб я був впевнений, що все в порядку, а не робити з цього шум, який призвів до неприємних психологічних наслідків”, – зауважив політик. Водночас нардеп від “Опозиційної платформи – За життя” додав, що є дискусія щодо того, чи дійсно експрес-тести достовірні і підкреслив, що експерти розповідали йому, що навіть експрес-тести в Італії чи США не є досить надійними.

“Є дискусія щодо того, чи достовірні експрес-тести за кордоном, тому що мова не йде про те, щоб просто визначити наявність застуди. Ряд експертів говорив мені про те, що навіть ті тести, які є в Італії та в США насправді не досить надійні. А надійні тільки лабораторні дослідження”, – заявив Волошин. Нагадаємо, народний депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Олег Волошин в кінці лютого їздив у Францію, де зустрівся з депутатом Національної асамблеї Жаном-Люком Рейтцером, у якого діагностували коронавірус.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте