Зеленський наступає на ті самі граблі, що й Кучма з Януковичем, – Сюмар

05 марта 2020 г., 23:20:00   989   0

Зеленський наступає на ті самі граблі, що й Кучма з Януковичем, – Сюмар

За словами нардепки, в новій владі ніхто не думає ні категоріями права, ні категоріями політики. Президент України Володимир Зеленський боїться Петра Порошенка, а тому намагається знищити його через політично вмотивовані кримінальні розслідування, зазначила депутатка фракції “Європейська солідарність” Вікторія Сюмар у коментарі телеканалу “Прямий”.

“Напевно, це насамперед страх політичної конкуренції. І бажання зачистити як інформаційне, так і політичне поле від тих політиків, які можуть бути ефективними, які можуть рухати Україну в бік інтеграції з Європейським Союзом, і які мають відповідні політичні команди, які можуть змінити ситуацію в країні”, – наголосила вона.

“Хочеться винищити все опозиційне поле, і найперше лідера опозиції, яким очевидно сьогодні є Петро Порошенко. Саме через це його намагаються зачистити, шляхом політично вмотивованих переслідувань”, – уточнила Сюмар.

За її словами, п’ятий президент України Петро Порошенко виконував свої конституційні повноваження, а тепер йому намагаються вручити підозру про те, що він захоплював державну владу в Україні.

“Президент учора закликав тут, на трибуні, мати пам’ять. Але мені здається, що в них самих з історичною пам’яттю дуже погано. Забули і приклад Кучми, і приклад Януковича – і всі наступають на їхні граблі”, – наголосила Сюмар.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте