Заліпити вікно у відкрите суспільство пропагандистським лайном не вийде – Бистрицький

27 февраля 2020 г., 21:42:00   1483   0

"Соросята" й "порохоботи": реванш завдає нового удару


Як доводить українській досвід, це вже було й цього не буде. Нагадую.


2003 року, у передчутті Помаранчевої революції, депутат-комуніст Мішура створив Тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України з питань встановлення фактів закордонного втручання у фінансування виборчих кампаній в Україні через недержавні організації, що існують на ґранти іноземних держав і донорів – Міжнародного фонду "Відродження", Світового банку, Національного демократичного інституту США (NDI), Міжнародного республіканського інституту США (IRI), фонду "Євразія", фонду Конрада Аденауєра тощо. Була. Де ті парламентарі?


У грудні 2013 року, у самий розпал Революції гідності, гинуча влада розпочала була масове кримінальне переслідування десятків найактивніших громадських організацій і відкрила кримінальні провадження проти них, їхніх учасників і проти Міжнародного фонду "Відродження" за безпідставними та надуманими звинуваченнями. Де та влада?


Читайте також: "Соросята повсюди": як ексрадниця Януковича Ставнійчук стала Єфремовим


Історія свідчить, що ці спроби закрити суспільство відбуваються задля перешкоди глибоким політичним змінам.


Це означає, що нова влада, незважаючи на всю її слушну й неслушну критику, продовжує відчиняти вікна для свіжого повітря з Атлантики. Продовжує післямайданну політику демократичних, проєвропейських реформ. Аби провітрити та дезінфікувати затхлі приміщення старих хазяїв країни.


Тому медійний простір забруднюють криками приватизованих медійників і їхніх політичних хазяїв про владних "соросят". Вони вважають, що здатні заліпити вікно у відкрите суспільство в будівлі України пропагандистським лайном.


Не вийде: лише рознесуть власний запах. Провітриться.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте