Права рука Шмигаля: як непрофесійна кандидатка мітить у заступниці очільника Мінрегіону

25 февраля 2020 г., 22:12:00   1543   0

Права рука Шмигаля: як непрофесійна кандидатка мітить у заступниці очільника Мінрегіону

Чиновниця із нерухомістю в окупованому Криму та сумнівною профпридатністю може отримати впливову посаду у Міністерстві розвитку громад та територій України. 

Валентина Москаленко, яка пропрацювала у відомстві два роки і не показала ефективних результатів, претендує на місце правої руки очільника Мінрегіону та віце-прем’єр міністра Дениса Шмигаля. 

У Мінрегіоні Москаленко займалась напрямком розвитку механізмів та інструментів стимулювання регіонального розвитку. Які результати її діяльності у цій сфері не відомо. За даними в офіційній декларації, Москаленко працювала у міністерстві з 2018 року. На державній службі чиновниця з 2016 року. І примітно, що за період своєї роботи на користь держави, суттєво покращила свій майновий стан.  

Так відповідно до даних у її декларації за 2018 рік, Москаленко отримала майже 250 тисяч гривень зарплати та матеріальну допомогу як внутрішньо переміщена особа у сумі 4 тисячі гривень. 

В активах держслубовиці на той момент було 200 тисяч гривень на банківському рахунку та дві квартири у Львові. Одна з них площею у 31 квадратний метр - об’єкт незавершеного будівництва.

Окрім того під час роботи на державній службі Москаленко отримала солідний грошовий подарунок у 400 тисяч гривень від своєї родички. 

Для порівняння станом на 17 лютого 2020 року, коли Москаленко подала декларацію у новому амплуа як кандидатка на місце першого заступника Мінрегіону серед її активівів з’явились ще дві квартири. При чому право власності на майно чиновниця набула із різницею у кілька місяців. Окрім того, на її банківські рахунки «впали» ще 600 тисяч гривень. 

Окрім офіційної декларації у відкритому доступі немає достатньо інформації про професійні досягнення чиновниці, про проекти, які вона втілювала у життя або про результати її діяльності. 

Не зрозуміло як кандидатка із сумнівними досягненнями на державній служби опинилась серед тих, хто може отримати керівну посаду? За якими професійними якостями обирали претендентів? Що це - соціальний ліфт в дії? Спочатку призначимо, довіримо відповідальну посаду у потужному міністерстві, а там побачимо, що із цього вийде.

Руслан Якушев

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте